Η κατασκευαστική εταιρεία Land Scopes δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ακινήτων από το 1986 με έδρα το νησί της Ρόδου.
line

Η εταιρία μας με επαγγελματισμό, συνέπεια και τεχνογνωσία συγκαταλέγεται στις πιο αξιόπιστες εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων της Ρόδου. Η διοίκηση δεύτερης γενιάς που εντάσσεται στην επιχείρηση υπόσχεται τη συνέχιση και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Με εξειδίκευση στην κατασκευή κτιριακών συγκροτημάτων, ανεξάρτητων κατοικιών και διαμερισμάτων, έχουμε αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Στοχεύοντας στην επίτευξη του αρτιότερου αποτελέσματος συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους αρχιτέκτονες και μηχανικούς για τη μελέτη και τον σχεδιασμό των ακινήτων και με καταρτισμένα και αξιόπιστα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία. Βασικός παράγοντας επίσης είναι η επιλογή των καταλληλότερων τοποθεσιών της Ρόδου για την ανάπτυξη των ακινήτων μας.

Ο εργονομικός σχεδιασμός, η άριστη ποιότητα κατασκευής, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος, η έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών του ακινήτου και οι άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες και με τους πελάτες μας αποτελούν τους πυλώνες επιτυχίας της εταιρίας μας.